Køge Festuge 27. august - 1. september 2018

Lidt billeder fra vores ture i forbindelse med Køge Festuge.

Som noget nyt, prøvede vi at starte allerede mandag. Vi fik god hjælp fra naboforeningerne Hvidovre Syd, Brøndby, Greve og Solrød, hvilket betød at vi kunne have et hold på gaden mandag, to hold på gaden tirsdag, fire hold onsdag og torsdag, tre hold fredag og lørdag og et "luk og sluk hold" natten efter både fredag og lørdag fra 02 til 04. Desuden havde vi et hold til Kulturnatten i Borup.

I lighed med sidste år, havde vi desuden fredag og lørdag et hold, der lavede en lille aftenspøg med børn, unge og deres forældre. De blev udstyret med et par "sprutbriller" og skulle teste en lille bane, samt forskellige spil - noget der medførte meget fnisen og glade grin - og ikke mindst sjove bemærkninger fra både unge og de mere erfarne.

Som sædvanlig nogle dejlige dage, og, set med vores øjne, endnu en velforberedt og meget vellykket festuge. Ugen bar præg af god stemning og glade mennesker. Det var meget få kedelige situationer vi så, og det virkede som om alle passede på hinanden, og bare havde det rart. Vi måtte hjælpe nogle enkelte på vej, men det gik fint.

TILBAGE