Køge Festuge 29. august - 2. september 2017

Lidt billeder fra vores ture i forbindelse med Køge Festuge.

Som sædvanlig startede vi om tirsdagen. Vi fik god hjælp fra naboforeningerne Hvidovre Syd, Brøndby, Greve og Solrød, hvilket betød at vi kunne have tre hold på gaden tirsdag, fire hold onsdag, torsdag, samt tre hold fredag og lørdag og et "luk og sluk hold" natten efter lørdag fra 02 til 04.

I lighed med sidste år, havde vi fredag og lørdag et hold, der lavede en lille aftenspøg med børn, unge og deres forældre. De blev udstyret med et par "sprutbriller" og skulle teste en lille bane, samt forskellige spil - noget der medførte meget fnisen og glade grin - og ikke mindst bemærkninger som "Hvis det er sådan, skal jeg aldrig være fuld !!!".

Endelig havde vi to hold med ved Campus+ - "et kæmpe stort inspirationsevent for regionens unge mennesker" med dialog om uddannelse og karriere mellem byens uddannelsesinstitutioner, erhvervsdrivende og elever. For en gangs skyld havde vi ikke meget at lave, for de unge havde mere travlt med at danse folkedans, og teste udstillernes forskellige fysiske og praktiske opgaver. Det var en stor fornøjelse at se på.

Efterfølgende var der "after party" på Tapperiet.

Som sædvanlig nogle dejlige dage, og, set med vores øjne, endnu en velforberedt og meget vellykket festuge. Ugen bar præg af god stemning og glade mennesker. Det var meget få kedelige situationer vi så, og det virkede som om alle passede på hinanden, og bare havde det rart.

TILBAGE