Køge Festuge 30. august - 3. september 2016

Lidt billeder fra vores ture i forbindelse med Køge Festuge.

Som sædvanlig startede vi om tirsdagen. Vi fik god hjælp fra naboforeningerne Hvidovre Syd, Brøndby, Greve og Solrød, hvilket betød at vi kunne have tre hold på gaden tirsdag og fire hold onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Det var virkelig flot, og gav mulighed for at tale sammen på tværs af foreningerne. Desuden havde vi fredag og lørdag et hold, der lavede en lille aftenspøg med børn, unge og deres forældre. De blev udstyret med et par "sprutbriller" og skulle teste en lille bane - noget der medførte meget fnisen og glade grin - og ikke mindst bemærkninger som "Jeg skal aldrig være fuld !!!".

Som sædvanlig nogle dejlige dage, og, set med vores øjne, en meget vellykket festuge. Udover de store navne på scenen, var der heldigvis også plads til lidt lokal musik - fik bl.a. hørt et fremragende lokalt band "Oh Dear Mary", der - at dømme efter fremmødet - har ganske godt fat i børn, unge og ældre.

Ugen bar præg af god stemning og glade mennesker. Det var meget få kedelige situationer vi så, og det virkede som om alle passede på hinanden, og bare havde det rart. Lørdag må have slået rekord i besøg - der var virkelig mange mennesker, og det fortsatte efter at musikken slukkede.

TILBAGE