Aftenauktion og S-togskampagne 4. juni 2010

I forbindelse med at butikkerne i Køge holdt aftenåbent fredag d. 4. juni, afholdt Handelsstandsforeningen en auktion til fordel for Natteravnene i Køge. Der kunne bydes på en blanding af varer og gavekort, doneret af byens handlende, til en samlet værdi af ca. 81.500 kr.

Natteravnene i Køge er meget stolte af at blive valgt som modtager af overskuddet fra auktionen i forbindelse med Køge Handelsstandsforenings Aftenåbent. I den forbindelse vil vi gerne takke Handelsstandsforeningen, byens handlende og Nordea Fonden for deres initiativ, store generøsitet og medvirken. Det har været en kæmpeoplevelse for os alle, og har meget stor betydning for vores fremtidige arbejde.

En særlig tak til Jan Gløet, Ursa Maasbøl og øvrige hjælpere for stor entusiasme og hjælpsomhed både før og under arrangementet.

Der skal også lyde en stor tak til alle de fremmødte – både dem der bød, men også til dem der mødte op for at se på.

Da festen på Torvet var forbi, var aftenen ikke helt slut for Natteravnene. Hele ugen har der været kampagne for samarbejdet med DSB S-tog, og et par af holdene tog lige et par ture med S-toget, hvor de fik lejlighed til at hilse på andre grupper. Det ene hold var ovenikøbet heldig at komme med "vores eget tog".

TILBAGE